מסעדות בשר

במאמר הזה ריכזתי את מסעדות הבשר הטובות ביותר בפראג, כקרניבור מן המניין מצאתי בית טוב בפראג. התרבות בשר כאן שופעת מאוד ואפשר למצוא מסעדות בשר בפראג ממש טובות. ממעשנות בשר ועד קצביות מדהימות, את הכל ריכזתי כאן למטה

Kantyna

 השכונתית 

אקדים ואומר שזה המקום האהוב עלי ביותר בפראג.

קנטינה היא קצבייה שנמצאת בסמוך לכיכר ואצלב ומנוהלת ע''י קבוצת המסעדות Ambiente. בכניסה תקבלו כרטיס שאיתו תוכלו לגשת לקצב ולבחור את הסטייק שלכם, לאחר מכן תוכלו לתפוס לכם מקום תוך כדי שאתם עוצרים בתחנות לאיסוף בשר מפורק, קרפצ'יו טרטר בקר, בירות, צייסרים ועוד.

מומלץ במקום: המבורגר, רוטב קפה לסטייק וקרפצ'יו כמובן.


לאתר המסעדה

לינק לגוגל מפות

לא ניתן להזמין מקום.

שעות פתיחה: כל יום 11:30-23:00

Gran fierro

הארגנטינאית 

האמת שמזמן רציתי לכתוב עליה אבל משום מה לא יצא לי לכתוב עליה כמו שצריך.

גילוי נאות- זו אחת המסעדות בשר האהובות עלי ביותר בפראג.

נתחיל בזה שגראן פיירו היא לא רק מסעדת בשר אלא גם מסעדה ארגנטינאית מצויינת ברמה מאוד גבוהה! 

לראשונות הזמנו גבינה ארגנטיאנית על הגריל, שורש יוקה מטוגן ברוטב פלפלים ונקניקיית צ'וריסו מעולה שישבה על בשר קצוץ עם עגבניות ובצל. הכל היה מצויין חוץ מהביצי עין שהיו קצת מיותרות בעייני על יד הנקנקייה. 

לעקריות לקחנו רביולי גבינה כחולה וקשיו ברוטב תאנים שהיה פשוט ואוו אחד גדול!!! שנמשיך? הזמנו אנטריקוט 250 גרם שהגיעה מדיום רייר בצלייה סופר מדוייקת ומקצועית כשהזמנתי לצידן את התוספת האהובה עלי ביותר הלא היא- פלפל פדרון מטוגן! שזה לגמרי עדיף מעוד תפוח אדמה שסתם גורם לתחושת שובע מהירה. הזמנו גם פילה בקר 300 גרם עם רוטב כמהין עשיר שהיה מפנק וטעים מאוד (לאוהבי הכמהין). 

מחיר:

3000 קורונות כולל טיפים, שתייה קלה וקוטיילים.

לאתר המסעדה

לינק לגוגל מפות


















Brasilero

אכול כפי יכולתך 

מסעדת בשרים ברזילאית בצורת הגשה של '' אכול כפי יכולתך'' 

שיפודי ענק מסתובבים בין השולחנות והמלצרים לא יפסיקו לרגע להעמיס עליכם כל מיני סוגי בשר שכוללים בין היתר, אסאדו, כתף בקר, לבבות עוף, כנפיים מצופות בייקון, סלמון מתקתק ועוד.

שימו לב שבתחילת הארוחה תקבלו מספר לחמניות גבינה וקמח טפיוקה אלוהיות שיסתמו אתכם, תהיו עדינים עם התוספות שתוכלו להנות מההיצע שיגיע לכם מהגריל. 

אם אהבתם סוג מסויים של בשר אל תתביישו לבקש עוד\שוב מהצוות, הם מקסימים

לאתר המסעדה

לינק לגוגל מפות

הארוחה נמשכת כשעתיים וחצי  הזמנה מראש חובה!

שעות פתיחה: ב-א 12-23

Big Smokers  

המעשנה

מעשנת בשרים ואסאדו שנפתחה בפראג בתחילת 2020 ע''י שפית מקומית מוכשרת, המקום יזכיר לכם מעט סגנון אמריקאי בעיצוב וכמובן בריח

כבר בדרך למקום האוויר מתמלא בניחוחות מעושנים של שלל נתחים שאפשר למצוא במקום, המסעדה מגישה מבחר בשרים מעושנים כמו אסאדו, בטן חזיר, לחי בקר ועוד. לא לפספס את החמוצים ואת תבשיל השעועית. בקיץ ניתן לשתות במקום מרגריטה קפואה לקינוח.

לאתר המסעדה

לינק לגוגל מפות

בימי ראשון מוגש במקום תפריט בראנץ' מיוחד

שעות פתיחה: ג-שבת 11-22 א 11-18 ב סגור


Čestr 

המושקעת

ממש בלב העיר מאחורי המוזיאון הלאומי מתחבאת לה מסעדה מצויינת שחזרה אלינו אחרי תקופה ארוכה המסעדה שנפתחה ע"י קבוצת Ambiente המצליחה, מביאה את המטבח המקומי בטוויסט מודרני.

בשיתוף פעולה עם ספק הבשר הטוב בפראג Masa A Maso מסעדת צ'סטר נפתחה להצלחה מסחררת. מסעדה מדוייקת שלא נופלת בשום דבר, שירות מצויין שתמיד היה עם חיוך, בצלייה מעולה וקינוחים מצויינים.

קצת נבהלתי בהתחלה כשפגשתי שם "סאונה" לצליית בשר, אבל את עיניי צדה הויטרינה שהייתה מלאה בסטייקים מעולים.

לקחנו מנות פתיחה על טהרת הבשר (ולא רק) כמו הטרטר בקר שהגיע עם קרם חזרת שובב ומעקצץ, שמן מעושן וקוואס.

משמש אפוי עם גבינות,  תבשילי בקר וסטייקים מעולים. מסעדה שבאים כשממש רעבים ויוצאים ממש שבעים.

לאתר המסעדה

לינק לגוגל מפות





















Stejkarna

המקומית

ישנם המון מסעדות בשר מפונפנות בפראג, נכון שתקבלו ואוו אבל גם תשלמו ואוו, אם בא לכם לשמור על תקציב יחסית נמוך ועדיין לקבל בשר מעולה אני לגמרי ממליץ לכם לקפוץ לסטייקרנה. מסעדה מעולה ומקומית על טהרת הבשר עם תפריט צהריים עסקי ומוזל ותפריט ערב עם בשר מאיזורים שונים בעולם. בשר צ'כי מקומי מעולה, וואגיו יפני ואמריקאי ובשר אמריקאי ''USDA''. הגענו למסעדה בשעה 8 וחצי למטרת הימולדת שלי וקיבלנו יחס חם ומקצועי, הכלבה שלנו קיבלה אפילו עוגיות ומים.

התחלנו עם קרפציו בקר וכנפיים שהיו נחמדים פלוס, הקרפציו היה יותר בסגנון רוסטביף\ טאטאקי אבל עדייין מצויינות. הרוטב ברביקיו של הכנפיים היה מצויין רק שהיו 5 חתיכות כנפיים במנה ככה שזה היה באמת קטן אך טוב.

לעיקריות לקחנו טעימות של 3 סוגי סטייקים לפי 100 גרם אחד. לקחנו אנטריקוט, פילה ונתחת קצבים, 200 גרם וואגיו יפני, ירקות מוקפצים, צ'יפס כמהין, סלט מרענן, רוטב פטריות וציר בקר. הבשר מהחוות המקומיות היה רך ועסיסי כשהנתח קצבים היה המעולה מבין כולם. התוספות גם הן היו מעולות. 

ובואו נדבר רגע על הסינטת וואגיו. וואגיו אף פעם לא היה זול וכאן יצא לי מחיר הסינטה 1670 קרונות רק שאני חושב שזה היה שווה את זה. מיד לאחר הבחירה בסינטה קיבלתי את הנתח לשולחן לבדוק אותו מקרוב ולרייר על השיוש, בחרתי במדיום רייר אהובתי.  כשהסטייק היה מוכן זה היה פשוט קסם. לחתוך סינטה עם כפית זה לגמרי חלום שמתגשם, בת זוגתי שלא ממש אוהבת שומן לשמחתי לא התחברה לנתח ככה שנהנתי במקסימום.

חשבון:

קרפצ'יו

 כנפיים ברביקיו

 3 טעימות סטייקים 100g X3

200 גרם סינטה יפנית

סלט ירקות

צ'יפס כמהין

ירקות מוקפצים

דמי גלאס

רוטב פטריות

3 בירה 0.5

הסכום לתשלום לפני טיפ 3068 קרונות

שימו לב שלמסעדה יש מספר סניפים, אני ביקרתי בסניף בשם Dejvice

לאתר המסעדה 

המסעדה בגוגל מפות - פראג 6

המסעדה בגוגל מפות - פראג 2

המסעדה בגוגל מפות - פראג 7








הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.