Hermelín

גבינת קממבר כבושה בשמן במילוי של ממרח שום מיוחד, הנישנוש המושלם על יד בירה קרה או יין מתקתק

רכיבים:

גבינת קממבר בקר

בצל חתוך לחצי טבעות

3 שיני שום כתוש טרי

כף פפריקה

כף+חצי בקבוק שמן

מיורן (לא חובה)

3 עלי דפנה 

כף פלפל אנגלי

מלח

צנצנת מעוקרת


הוראות הכנה

בקערה מערבבים שום, פפריקה וכף שמן.

פורסים את הגבינה ל2 עיגולים ומורחים את ממרח הפפריקה.

בצנצנת מעוקרת מסדרים את הגבינה, הבצל והתבלינים ומוסיפים את השמן עד שיכסה את הבצל והגבינה, סוגרים את הצנצנת ושמים במקרר ל14 יום. 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.