מתכון לגולאש צ'כי

הקור כנראה לא מעוניין לעזוב את צ'כיה בקרוב, אז הנה מתכון לגולאש צ'כי שאפשר להגיש בתוך לחם או עם כופתאות.
************************************************

מתכון לגולאש צ'כי.

החומרים:

800 אוסובוקו עם עצם חתוך לקוביות כ-3 ס''מ

500 גרם בצל קצוץ גס

500 מ''ל בירה כהה עדיף ''קוזל''

2 כפות רסק עגבניות

4 שיני שום כתושות

כף מיורן

כף פפריקה מתוקה

3 עלה דפנה

4 כפות שמן

כפית קימל

פלפל שחור טחון

כפית מלח

************************************************

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל בסיר כבד על אש נמוכה עד לקירמול וצבע חום עמוק. מוסיפים את הבשר וצולים מכל צד עד לסגירה יפה.
מוסיפים רסק עגבניות, שום כתוש, פפריקה, קימל, מיורן, עלי דפנה, מלח ופלפל, ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות. ומוסיפים את הבירה וכ-כוס מים ומביאים לרתיחה.
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-6 שעות עד לסמיכות הרצויה ניתן לקצר את זמן הבישול ע''י הוספת פירורי לחם להסמכה מהירה יותר.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.